Claus Meyer
Kok, virksomhedsindehaver, igangsætter,
forfatter og foredragsholder
Claus Meyer har siden 1990 holdt ca. 600 foredrag om gastrononi og madkvalitet.
SPIS IGENNEM – Hemmeligheden bag vidunderlig mad med et behersket indhold af fedt. Velsmag med god samvittighed.
MADKULTUR OG LIVSKVALITET – Claus Meyer hudfletter den danske madkultur med udgangspunkt i egne erfaringer.
BEDRE MAD PÅ BORDET! – Hvad er kvalitet og hvorfor skal vi have mangfoldighed?
BØRN, MAD, SKOLE OG MUSIKALITET – (At kysse skønhedssansen vågen). Claus Meyer deler ud af sine erfaringer med at udvikle børns sans for mad og måltider.
OPSTART OG UDVIKLING AF VIRKSOMHED – Om arbejdsliv og præstationer. Om at forfølge sit potentiale og elske det man gør.
Varighed: Efter aftale
Hør også nærmere om:
Kogeskole – prøvesmagning – Kick-off – Teambuildingøvelser – m.m.
Arrangementerne kan afholdes i Meyers Madhus i København…
Læs også om Claus Meyers foredrag: “Udnyt dit potentiale”
CLAUS MEYER – INFO-BOX:
Claus Meyer er gastronomisk iværksætter, uddannet cand. merc. int. (SPRØK) med speciale i opstart og udvikling af nye virksomheder.
Hans store passion for kogekunst har siden årene, hvor han udfoldede sig som TV-kok på DR konstant ytret sig i hans virke som debattør, foredragsholder og forfatter til i alt 11 bøger.
Han er indehaver af Meyers Mad ud af huset og Meyers Madhus og partner i en række virksomheder, der i alt beskæftiger ca. 350 medarbejdere.
Siden 1992 medlem af Den danske Gastronomiske Akademi.
Claus Meyer er ophavsmand til en række kvalitetsprodukter, bl.a. Estate Coffee, frugt fra Lilløe, økologisk chokolade, en række relishes, eddiker og marmelader, der bærer hans navn.
Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking af hans foredrag.