Mikael Kamber

Mikael Kamber

 

 

 

 

 

 

 

– er kendt som nyhedsvært på TV2. Han er tillige forfatter, foredragsholder, konferencier og ordstyrer. Tidligere chefredaktør på JydskeVestkysten og direktør i DR.

Han har mere end 20 års erfaring med kommunikation, journalistik og ledelse. 

I dag er Mikael Kamber nyhedsvært på TV2. Samtidigt er han forfatter og en efterspurgt ordstyrer og foredragsholder.

Han er en særdeles erfaren ordstyrer og konferencier. Han har stået i front på et stort antal krævende konferencer for virksomheder, ministerier, universiteter og interesseorganisationer.

Hans speciale er konferencer, hvor der skal holdes mange bolde i luften: Præsentation af talere, styring af debatter, interviews, interaktion med tilhørerne, workshops o.s.v.

På scenen udstråler Mikael Kamber overblik, energi og humør, og han har en veludviklet sans for at gribe de muligheder, der opstår undervejs i arrangementet.

Mikael Kamber lægger stor vægt på, at han er 100% forberedt og klædt på til opgaven som ordstyrer/konferencier. Derfor holder han typisk et eller flere formøder med arrangøren inden opgaven.

I 2015 udgav Mikael Kamber bogen “Vi er bedst, når vi er glade”. En bog der tager fat i sammenhængen mellem glæde og succes, og hvori Mikael giver læseren gode råd og konkrete eksempler på, hvordan positiv glæde opstår, og ikke mindst hvordan den smitter af på omgivelserne. Mikael Kamber tager netop afsæt i bogen i sit populære foredrag “Vi er bedst, når vi er glade”.

 

FOREDRAG:

SKRU OP FOR GEJSTEN PÅ ARBEJDSPLADSEN – ET FOREDRAG FOR MEDARBEJDERE OG LEDERE, DER ØNSKER EN LAVPRAKTISK METODE TIL AT SKRUE OP FOR ARBEJDSGLÆDEN

Glade arbejdspladser er ikke bare gladere end de andre. De er også mere succesfulde. Du får en indsprøjtning med inspiration og humor, når Mikael Kamber fortæller om den nyeste viden om de faktorer, der skaber arbejdsglæde. Og nej, arbejdsglæde opstår ikke ved, at kantinen serverer gourmet-mad, og alle får dyre julegaver. Arbejdsglæde handler først og fremmest om konkret adfærd – som f.eks.:hvordan I siger godmorgen, hvordan I brokker jer og reagerer på fejl, hvordan I anerkender hinanden og håndterer jeres succeser.

I foredraget får du indblik i, hvorfor det er afgørende at ramme en sund balance mellem det positive og det negative i hverdagen. Du kommer også selv til at bidrage undervejs, for du skal være med til at identificere de former for adfærd, som I med fordel kan skrue op og ned for på netop din arbejdsplads.

Inden foredraget er forbi, har du besluttet, hvad der allerede i morgen bliver dit første skridt på vejen mod større arbejdsglæde. Og du ved, hvordan du og dine kolleger laver en lavpraktisk plan, der holder jer på sporet, også på en grå mandag.

Foredraget bygger på dokumenteret forskning og Mikael Kambers bøger ”STÆRKERE” og ”Vi er bedst, når vi er glade”. Der er mulighed for at købe et signeret eksemplar af bøgerne efter foredraget.

 

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

 

 

E-ntertainment.dk / 2. januar 2017 / Konferencie og ordstyrer