Lene Johansen

Lene Johansen - TV-vært - ordstyrer - moderator - konferencier - e-ntertainment.dk

LENE JOHANSEN – Moderator – foredragsholder – journalist

Lene Johansen er en erfaren moderator, der kan lide tricky og komplekse problemstillinger. Hun kan lide at påtage sig opgaver inden for politik, samfund, kultur, offentlig administration, miljø og medier. Hun er meget vant til publikum. Selv spontane diskussioner og uforudsete hændelser håndteres med professionel omsorg – hun er en lys og behagelig person, der trives på scenen, og hun får deltagerne til at føle sig trygge. Lene Johansen laver altid grundig research til emnet og bidrager til et vellykket arrangement.

Hun kan også medvirke til selve opbygningen og planlægningen af arrangementerne, hvis det ønskes, så emnerne belyses bedst muligt.

I 1993 kom hun til Danmarks Radio og har været vært på TV-avisen, Temalørdag på DR2, samt på Nyhedsmagasinet, Profilen og Søndagsmagasinet på DR1.

Hun underviser på Den journalistiske Efteruddannelse sammen med journalisten Palle Steffensen i et kursus som er målrettet mod profesionelle tv-værter.

Hun har endvidere været vært på nyhedsprogrammet Deadline 17.00 på DR2

Du kender formentlig bedst Lene Johansen som studievært på DR. Hun har blandt andet i mange år medvirket på TV-Avisen og Deadline og senest på det globale magasin DR2 Dagen i samarbejde med Jakob Illeborg.

Hun har stor erfaring som moderator ved både større og mindre forsamlinger. Hun faciliterer forløbet og perspektiverer arrangementets indhold. Lene Johansen består også opgaven i at interviewe og sørge for afdækkende debatter. Her er hendes håndtering ofte karakteriseret som en ‘jernhånd i en fløjlshandske’.

Hun har mere end tyve års erfaring med både radio, tv og den skrevne presse. Hun skriver derudover bøger, er underviser og står bag to interviewserier: “Modige Kvinder” og “Europæiske Divaer”.

Hun er desuden fast vikar på P1 blandt andet på radioprogrammet “Mennesker og Medier”, og gennem tiden har hun interviewet mange kunstnere – særligt filmfolk og forfattere.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.