Lars Møller

Lars Møller

Lars Møller

Inspiration og underholdning i topklasse, fra manden bag Jæger 200.

Hør hvad din egen livskontrol kan medføre.

At være jægersoldat har altid været omgivet af mystik, hvilket har ført til masser af rygter, konspirationer og falske forestillinger gennem årene. Med foredraget føres tilhøreren ind denne ellers meget lukkede verden. En verden fyldt med hård træning, rejser, spænding og action. Man hører om Jægersoldaternes udfordringer og spændende operationer og træning, men også om spekulationerne, frustrationerne, afsavnet, bekymringerne og den pris man kan ende med at betale. Det hele sker igennem åbne og ærlige fortællinger. Der kommer et levende ansigt på Jægersoldaten.

Foredraget behandler dybere tanker om vores muligheder for at udvikle sig og nå sine mål. De spændende udfordringer og kæmpe muligheder der ligger i at bruge sit skjulte mentale potentiale og gøre det man nogle gange er bange for, for at kunne flytte sig ind i noget nyt. Man hører om hvordan hvordan vi normalt reagerer på mental udvikling og hvordan man egentlig beslutter sig for forandring og egen udvikling? Hvordan kontrollerer man det kaos man er i og gør sit liv mere simpelt og gennemskueligt og hvordan kan man med beslutningens kraft ændre de ting man ønsker og hvordan man når sine mål og sikrer sig at man holder fokus.

Foredraget berører også etik og moral, tanker om hvorfor man rejser fra sine børn og sætter livet på spil i et fjernt land, og hvad der sker med én når man bliver nød til at slå ihjel for ikke selv at dø. Hvad det er der får mennesker til at leve på kanten af mental og fysisk formåen uden at miste overblikket i umenneskelige situationer med ansvar for eget, kammeraters og fjenders liv? Foredraget følges af spændende billeder der giver stof til eftertanke og fortællingerne bruges som afsæt ind i spændende tanker om hvad vi mennesker egentlig kan lykkes med. Der er næsten ingen grænser hvis man vil.

Hør et spændende foredrag om personlig motivation, om hvordan problemer vendes til spændende udfordringer som man kan gøre noget ved. Hør hvordan man får styr på sit eget kaos, og hvordan man ved mentalt arbejde og forberedelse, får det bedste ud af situationen. Lars Møller fortæller om at blive sin egen problemløser. Sin egen mentaltræner og MindScout. 

 

Lars Møller anvender spændende eksempler fra sin tid som elitesoldat, og bruger episoder og brudstykker af egne oplevelser på kanten af det menneskelige mulige. Foredraget motiverer dig til at tænke i nye baner og udfordrer dig selv og gamle slidte vaner.

Du har ikke en chance…. så grib den!

Admin / 13. marts 2016 / Foredragsholder