Nille og Troels Bech

Nille og Troels Bech med: Rejs – Mod – Nye Mål

Foredrag med globetrotterne Nille og Troels Bech

Nille og Troels Bech

Nille og Troels Bech med familien på 11 personer, 2 forældre, 8 børn og en svigerdatter, solgte hus, inventar og biler for at rejse jorden rundt i et år; de nåede 9 måneder, indtil Covid-19 satte en stopper for rejsen. De tilbragte knap 4 måneder i Sydamerika, 2 måneder i Sydøstasien, 1 måned i Oman, og dertil ca 2 måneder i autocampere i USA og New Zealand.

Nille og Troels Bechs tog en beslutning om at REJSE sig fra hamsterhjulet, samle MOD til at handle på det og satte sig NYE MÅL: først skulle de mærke, hvad de vil være mere af, inden de begyndte at gøre mere. Altså nye væreMÅL før nye gøreMÅL. Troels Bech kom fra stillingen som sportsdirektør i Brøndby.

Parrets beretter i ord og billeder om deres oplevelser i 5 kontinenter og 15 lande med bus, fly, færger og autocampere i nogle af verdens smukkeste steder, hvor de fortæller om, hvad der skulle til for at føle sig mere levende.

Man kan samtidig få gode råd til planlægningen af sin næste rejse fra foredragets tredjemand Thomas Hartmann, der hjalp Bech´erne med deres livs rejse. 

Hvad enten man vil holde ferie eller vil REJSE MOD til at sætte NYE MÅL vil man gå beriget hjem – efter at have oplevet de meget dygtige og humoristiske fortællere. 

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.