John & Aage

JOHN & AAGE

John & aage - komikere - E-ntertainment.dk

      Kult – John & Aage …. tilbage eller aldrig væk ?

John & Aage startede i et tv-show som hurtigt udviklede sig til en parodi på fjernsyn for unge. Og under titlen “UNG-TV” sendte de frem til 1988 en række udsendelser, der var deres helt egen version af hvordan TV-mediet skal behandles.

Samme år fik de mulighed for at udbrede deres humor til hele landet, da TV2 inviterede dem til at stå for et show, de kaldte “Kaptajn Clarke og Co.”.

John og Aage har også stået for skjult kamera-filmen “Huller i suppen”, der har fået kultagtig status efter sin udbredelse på video. Filmen fik TV3 til at gøre de to til værter i programmet Hysterisk. Detbød på masser af morsomme skjult kamera-oplevelser.

Først i 1991 optrådte parret live med deres crazy-komik show og efter en pause er parret nu tilbage med et sprit nyt og energisk show.

De to herrer bag John & Aage har i virkeligheden nogle helt andre navne – nemlig henholdsvis Morten Lorentzen og Povl Erik Carstensen. Men dæknavnene har de været kendt under siden 1986. Hvor de sammen begyndte at lave morsomme indslag til den københavnske Kanal 2. Deres show udviklede sig hurtigt til en parodi på fjernsyn for unge ……. og under titlen “UNG-TV” lavede de en række udsendelser både på Kanal 2 og senere det nystartede TV 2, som var deres helt egen bud på hvordan TV-mediet skal behandles

Derefter indspillede de skjult kamera-filmen “Huller i suppen” (1989), der fik kultagtig status.

Filmen og vhs-udgivelsen af de gamle sketches fik i 1992 TV3 til at hyre duoen som værter i programmet ”Helt Hysterisk”. Cirka samtidig optrådte John & Aage for første gang ”live”. Og til deres egen forbløffelse lod det sig gøre at overføre deres gale, men underfundige komik til scenen. Så i 1992 lavede de forestillingen “En aften med John og Aage” på Rialto Teateret. Showet var planlagt til at fortsætte i Odd Fellow palæet. Der dog valgte at nedbrænde to dage før premieren. I stedet var det Saga der kom til at lægge hus til de udsolgte shows.

I 1993 lavede de CD’en ”Danish Design” og tog på en landsdækkende turné sammen med Casper Christensen.

Siden har duoen holdt sig lidt uden for rampelyset, mens dens to bagmænd har plejet deres andre gøremål. Morten Lorentzen som instruktør, f.eks. af ”Jul på Vesterbro”. Povl Carstensen som stand-up komiker og forfatter. John & Aage har dog kunne opleves. Ved enkelte arrangementer rundt omkring i landet. Ligesom de har været aktuelle med reklamefilm for blandt andet Electric City og Fiskars.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.