Henrik Løjmand

 

Finurlig, lun og lettere syret er nogle af de mest dækkende adjektiver, der kan hæftes på Henrik Løjmand og hans underfundige observationer af menneskers og ikke mindst dyrs måde at opføre sig på.

Et festligt sammenkog af slagfærdige kommentarer til aktuelle begivenheder og snedigt udtænkte jokes, der ikke har det fjerneste hold i virkeligheden. Og så er der ifølge Løjmand utroligt mange mærkelige produkter, personager og ting, der gør alt for at optimere irritationsmomentet. Det hele leveres med lune og en arkitektonisk brug af ord.

Løjmand er en hæsblæsende nummerolog, derfor gik han ind i stand-up i måned nummer to, 2002. Det var der bare knasfin energi i; han vakte straks opsigt med sin specielle stil ved open mic aftener på Kulkafeen og Comedy Zoo og fik i et snuptag gode erfaringer med optrædender på cafeer og kollegier med nogle af de tunge drenge.

Se et show med Henrik Løjmand, og dit liv vil efterfølgende ikke være det samme som før. Det vil i hvert fald være forkortet med omtrent en halv time.

2007
TV2 Zulu Comedy Fight Club

 

2006
Klubtur med Steen Molzen, Steen Nielsen og Mads Brynnum.

 

Showet bliver udgivet på cd.

 

2005
Klubtur med Thomas Wivel og Steen Molzen

 

2004
Klubtur med Carsten Bang og Carsten Eskelund

 

2002

Begyndte med stor succes at lave stand-up comedy

Admin / 24. januar 2012 / Stand-Up