David Guldager

David Guldager - tv-vært - konferencier - moderator - ordstyrer - e-ntertainment.dk

David Guldager er digital trend-ekspert, tv-vært og tech-entusiast.

David Guldager er en af Danmarks førende eksperter inden for digitale trends, ny teknologi og gadgets. Han er et velkendt ansigt i mediebilledet og har i over 10 år været Go’ morgen Danmarks faste ekspert på området.

David er en vellidt foredragsholder, der er kendt for sin levende, entusiastiske og underholdende tilgang til tidens digitale trends. Du vil med et smil blive ført ind i en verden af de nyeste tendenser og opleve hvad teknologien gør ved mennesket på både godt og ondt.

Du vil blive introduceret til produkter, du ikke vidste fandtes, til robotter der måske vil overtage dit arbejde. Skræddersy foredraget til din virksomhed, så du og dine kollegaer kan blive klogere på hvad det næste store bliver. Samtidig vil du få en forståelse af danskernes og måske dine egne digitale vaner, som David med et kærligt og morsomt indblik vender på hovedet.  Alt i alt vil du opleve en spændende morgendag – allerede i dag.

Foredrag af David Guldager:

Oplev i morgen i dag – et indblik i tidens digitale trends
Oplev tidens digitale trends og se hvad morgendagen bringer af ny teknologi, digitale fremskridt og underlige produkter. Du vil opleve og lære noget om den digitale udvikling med et underholdende indblik i en visuel og skarp verden.

Din digitale dannelse
Vores bedste ven er vores smartphone. Den ved mere om dig end du nogensinde ville fortælle nogen andre. Men tænker du nogensinde din egne digitale vaner? Tænker du over, hvad der bliver lagret på nettet? Tænker du over hvor vi er på vej hen? David vil kærligt og med et glimt i øjet tage danskernes digitale vaner på hovedet, så man kan gå fra foredraget med en ny forståelse for hvordan man bruger teknologien bedst i hverdagen.

Bliv sikker på nettet – it-sikkerhed på en forfriskende og underholdende facon
IT-sikkerhed er måske et af de vigtigste emner i vores tid, men mange synes, at det er en tand for kedeligt til at tage seriøst. Men David vil i et humoristisk foredrag lære dig om redskaber og værktøjer, der gør dit liv på nettet, på mobilen og på computeren til et sikkert sted at være.

Ordstyrer
David Guldager kan også engageres som ordstyrer.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og booking.