Gitte Meyer Madsen

Gitte Madsen - moderator - konferencier - ordstyrerr -E-ntertainment.dk

Moderator og ordstyrer – Gitte Meyer Madsen

Gode spørgsmål og godt selskab

At stille begavede spørgsmål. Styre debatten. Fordele taletiden. Skabe positiv stemning. Inddrage publikum. Være lyttende. Kunne improvisere. Være forberedt til tænderne. Kunne skære igennem – det er Gitte Meyer Madsen.

Alt det skal den gode moderator/ordstyrer kunne rumme, for at en debat eller konference bliver velfungerende, seværdig og underholdende. Undervejs skal deltagerne føle sig hørt og udfordret, mens publikum skal have følelsen af at få en oplevelse, de vil huske og en viden, de ikke havde før.

Rollen som moderator og ordstyrer kræver overskud, viden og begejstring. Det opnås kun gennem grundig forberedelse. Gitte Meyer Madsen sætter en ære i at være yderst godt forberedt og kan trække på mine mere end 10 år på skærmen som vært på blandt andet interview- og debatprogrammer.

Gitte Meyer Madsen er uddannet journalist og har solid erfaring fra begge sider af det redaktionelle skrivebord. Først fra TV 2 Lorry, hvor hun i mange år arbejdede som studievært, redaktør og reporter, og siden som presseansvarlig i den danske udviklingsorganisation BØRNEfonden.

Gitte Meyer Madsen har hundredvis af interview i benene fra hendes mere end 10 år på skærmen og har desuden styret et hav af politiske, kulturelle og samfundsmæssige debatter og været moderator på Folkemødet. Derudover har hun som reporter produceret massevis af tv-indslag.

I sin tid som presseansvarlig blev omfanget af presseomtale af organisationen mere end fordoblet.

Mette Meyer Madsen har stor erfaring med at producere tekster til virksomheder og NGO’er – såsom artikler til magasiner, tekster til web, SoMe, blogs, brochurer og nyhedsbreve.

Som journalist har hun desuden skrevet et væld af portrætter, reportager, nyhedsartikler og andre former for tekster til danske magasiner, hjemmesider og medlemsblade.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

E-ntertainment.dk / 11. marts 2019 / Konferencie og ordstyrer, Nyheder, Nyhedsindslag